Στο γήπεδο Διονυσίου ήρθε η πρώτη φετινή νίκη για τον Διγενή, απέναντι στον νεανικό Κόσμος. Με πολλούς νεαρούς και οι δύο ομάδες, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σπάσουν το ρόδι και να πάρουν το πρώτο τρίποντο. Στο 13΄ ο Ηρακλής Βελάι με μακρινό σουτ έκανε το (0-1). Στο 21΄ ο 16χρονος Παναγιώτης Τσαμασλίδης είχε φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στο 68΄ ο ίδιος παίκτης με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το (0-2). Αμέσως μετά αποβλήθηκε από τον πάγκο του Λακκώματος ο Ρασίμογλου. Στο 79΄ κεφαλιά του Τσαμασλίδη και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι, στο 84΄ εξαιρετικό φάουλ του Γιάννη Καραπανταζή στο ύψος της εστίας για το 1-2.

Πρόκειται για δυο ομάδες που προωθούν το νεαρό της ηλικίας και θέλουν να δώσουν εμπειρίες στα νέα παιδιά με στόχο τη μελλοντική απόδοση. Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα των γηπεδούχων έχει ένα από τα χαμηλότερα όρια ηλικίας, αν όχι το χαμηλότερο στη Χαλκιδική.

ΑΣ Κόσμος – Διγενής Λακκώματος 1-2
Σκόρερς: Κόσμος(Καραπανταζής 84′), Λάκκωμα(Βελάι 13′, Τσαμασλίδης 68′).

Α.Σ. Κόσμος(Στεργίου) : Χαραλαμπίδης, Ζλατίντσης, Χαρέλης, Τσιφτσάκης, Α. Καραγιάννης, Καραπανταζής, Τσαρουχάς (46΄ Προδρόμου), Μαστροκώστας (46΄ Ε. Καραγιάννης), Μαυροβουνιώτης (77΄ Μυκονιάτης), Κοκκινίδης, Τσουκαλάς.

Λάκκωμα(Κασάπης): Χατζόπουλος, Κουρατζίνος, Ποτουρίδης, Σιδηρόπουλος, Κατσόγλου, Φοιτάς, Μικές, Κοντός, Τσαμασλίδης, Βελάι (72΄ Κεμεντζετζίδης), Ανατολίτης (89΄ Παπαδόπουλος).

*Φωτογραφία ΕΠΣΧ