Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Τιμή και Ευλογία για την Κασσάνδρα.

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ.Θεόφιλο Γ΄συναντήθηκε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο Ισραήλ.

Η Δήμαρχος έτυχε θερμής υποδοχής από τον κ.κ. Θεόφιλο και ενημερώθηκε για το επίπονο και δύσκολο έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο συνδράμοντας στη διατήρηση του Χριστιανισμού της Ορθοδοξίας και διακονία του Χριστεπώνυμου ποιμνίου.

Η Δήμαρχος, συναισθανόμενη την τιμή αλλά και την ευθύνη της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αισθάνομαι εκ μέρους των συνδημοτών μας, τιμή και ευλογία γι’αυτή την εξαιρετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα Αγάπης και  βαθιάς εκτίμησης.Η συνάντηση μας αυτή αποτελεί την απαρχή μιας στενής σχέσης που ξεκινά με αγαθά κίνητρα και από τις δύο πλευρές για την αλληλοϋποστήριξη του ιερού έργου διακονίας του Ανθρώπου».

Απευθυνόμενη στον Πατριάρχη με τη σειρά της τον προσκάλεσε επίσημα ως πρώτη δημότης της  Κασσάνδρας, τονίζοντας ότι η παρουσία του θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για τους πιστούς καθώς μεγάλη τιμή και ευλογία για την περιοχή.

Tags

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

Close
Back to top button
Close