Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε συνολικά συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 

Στις 11: 00 εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη διενέργεια πλειστηριασμού για το οικόπεδο όπου στεγάζεται το εργοστάσιο.

Στις 12:00 οι φοιτητές παίρνουν σειρά με δύο συγκεντρώσεις.

Στην πλατεία της Καμάρας θα συγκεντρωθούν φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας αφού όπως λένε, μεταξύ άλλων τα πτυχία των πανεπιστημίων εξισώνονται με αυτά των κολεγίων.

Για τον ίδιο λόγο, επίσης στις 12:00, μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών θα συγκεντρωθούν στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με πρόθεση να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του κτηρίου του Διοικητηρίου.

Στις 18:30, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστές θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα για να διαμαρτυρηθούν για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ στη συνέχεια ενδέχεται να ακολουθήσει πορεία.

Επίσης στις 18:30 μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο στο άγαλμα Βενιζέλου και έπειτα θα ακολουθήσει πορεία.