Την τελευταία του πνοή άφησε το 2χρονο παιδάκι, του οποίου ο πατέρας φέρεται να ξόδεψε τις δωρεές που προορίζονταν για τη θεραπεία του σε ιερόδουλες, ναρκωτικά και αλκοόλ.
Ο 2χρονος Τζοάο Μιγκέλ Άλβες έπασχε σπάνια νευρομυϊκή ασθένεια και δυστυχώς έχασε τη μάχη στις 17 Οκτωβρίου, όπως μετέδωσε το metro.co.uk.
Ο πατέρας του μικρού βρέθηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο μετά από καταγγελία της συζύγου του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ξόδεψε τα χρήματα των δωρεών σε ρούχα, ρολόγια, ναρκωτικά, ιερόδουλες και αλκοόλ.
Εκστρατεία για τη θεραπεία
Η οικογένεια είχε ξεκινήσει καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να πληρώσουν τη θεραπεία.
Τελικά, είχαν καταφέρει να μαζέψουν σχεδόν 200.000 λίρες (περίπου 230.000 ευρώ) μετά και από μαραθώνιο συγκέντρωσης χρημάτων, στην πόλη τους, το Κονσελέιρο Λαφαγιέτ, στη νοτιοανατολική Βραζιλία.
Ωστόσο, ο πατέρας εγκατέλειψε τη γυναίκα του και τον άρρωστο γιο τους, προφασιζόμενος ότι θα πάει να δουλέψει σαν φύλακας ασφαλείας.
Η σύζυγός του άρχισε όμως να υποπτεύεται αφότου είδε μεγάλες αναλήψεις και τραπεζικές μεταφορές από τους λογαριασμούς.
Τελικά, ο Ματέους συνελήφθη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Σαλβαδόρ, στη βορειοανατολική Βραζιλία, μετά από καταγγελία της συζύγου.
Όταν η αστυνομία εισέβαλε στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, βρήκαν μία συλλογή ακριβών ρολογιών, κοσμήματα, αρώματα και επώνυμα ρούχα, ναρκωτικά και 650 λίρες σε μετρητά.
Παράληλλα, η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο άνδρας σχεδίαζε να ανοίξει έναν οίκο ανοχής στην πόλη και είχε ξοδέψει 10.800 λίρες για να προσλάβει ιερόδουλες.
Πηγή: in.gr