Το πιο χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρησιακές τους εξορμήσεις χάνουν τα μέλη του ΟΦΚΑθ (Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, καθώς έπειτα από 30.000 χιλιάδες χιλιόμετρα και άπειρες διασώσεις και πυρκαγιές δυστυχώς η ‘Άρτεμις’ το επιχειρησιακό όχημα της ομάδας, έμεινε από δίσκο-πλατό, αντλία νερού, ιμάντες χρονισμού,κλπ.
Το όχημα χρήζει άμεσης επισκευής αφού όπως ορθώς τονίζουν τα μέλη της ομάδας στην έκκληση που απευθύνουν, το επόμενο συμβάν δεν έχει ώρα και χρόνο που θα συμβεί. Λόγω του ότι βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος της σεζόν τα οικονομικά της ομάδας δεν επιτρέπουν την επισκευή του, με δεδομένο ότι λίγες μέρες πριν, η ομάδα άλλαξε τα ελαστικά δίνοντας 300 ευρώ από το ταμείο της.
Τα μέλη του ΟΦΚΑθ, επικαλούνται την ευαισθησία όλων σε θέματα εθελοντισμού και ζητούν άμεση οικονομική ενίσχυση ώστε να επισκευαστεί το όχημα όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Υπάρχει ήδη λογαριασμός στην Εθνική τράπεζα στο όνομα του πρόεδρου που είναι ο Χρήστος Ράμος.
Θυμίζουμε ότι η ομάδα έχει επιχειρήσει σε δεκάδες περιστατικά πυρκαγιάς και στη Χαλκιδική, ενώ έχει συμβάλλει σε επίπεδο πρόληψης και διάδοσης του εθελοντικού πνεύματος μέσα από τη δράση των μελών της. Η επέμβαση του Ομίλου ήταν άμεση σε φωτιές όπως στη Σιθωνία και στην Κασσάνδρα, πάντα με πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες καλέστε τον πρόεδρο κ. Ράμο Χρήστο στο 6936806227.
.