Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ομιλία της μαστολόγου χειρουργού, Διδάκτωρα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ Γιώτας Σασσοπούλου στην Κασσάνδρεια, το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου.
Η ενημέρωση περιελάμβανε ομιλία της κας Σασσοπούλου με θέμα την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού και τις ειδικές παθήσεις του μαστού καθώς και σχετική προβολή.
Την κα Σασσοπούλου υποδέχθηκε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά τονίζοντας τη μεγάλη σημασία της παρουσίας της στην περιοχή και τη μεγάλη χρησιμότητα της ενημέρωσης των γυναικών προκειμένου να εφαρμόσουν στην πράξη την πρόληψη, προστατεύοντας τη ζωή τους.
Από την πλευρά της η κα Σασσοπούλου ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά και τη δημότη- μέλος στο Σύλλογο “Νέες Ελπίδες”,κα Μαριαντίνα Ιερισσιώτου για την πρόσκληση και τη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και όλες τις κυρίες που παρακολούθησαν την ομιλία. Δήλωσε πάντα πρόθυμη να συμμετάσχει σε αντίστοιχες δράσεις για την ενημέρωση του κοινού για το σοβαρότατο ζήτημα του καρκίνου.