dav

Την πρώτη της θεσμική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής Γιώργο Πασαλή,  είχε η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, κατά την οποία συζητήθηκαν τα κρίσιμα ζητήματα συνεργασίας του Δήμου με την ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ καθώς και η συμπόρευση των δύο Φορέων, με στόχο την ανάπτυξη του Δήμου Κασσάνδρας.
Το ζήτημα κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Κασσάνδρας, το οποίο έχει χωροθετηθεί στην Καλλιθέα και αποτελεί ένα κρίσιμο αθλητικό έργο , ήταν το πρώτο τη τάξει που έθεσε η Δήμαρχος στον κ. Πασαλή, με έκδηλη την αγωνία της γιατί ως τώρα δεν έχει προχωρήσει η κατασκευή του.
Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤ.ΧΑ την ενημέρωσε για την πορεία του έργου και τη διαβεβαίωσε ότι μετά τις απαραίτητες κινήσεις στις οποίες οφείλει να προβεί ο Δήμος, το κλειστό Γυμναστήριο θα αρχίσει να κατασκευάζεται.
Παράλληλα, ο κ. Πασαλής ενημέρωσε την κ. Χαλκιά για όλες τις τρέχουσες δράσεις της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ και για τα νέα Προγράμματα που διαθέτει προς υλοποίηση, προκειμένου ο Δήμος Κασσάνδρας να επιτύχει τη συμμετοχή του σ’αυτά.
Είναι γνωστή εξάλλου η θετική πρόθεση της Δημάρχου για την υλοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προς όφελος της Κασσάνδρας, με δεδομένη την ανάγκη της περιοχής για αναβάθμιση των υποδομών της.
Η συνάντηση της Δημάρχου και του Προέδρου της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ σηματοδότησε την έναρξη μιας περιόδου αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο Φορέων.