ΕλλάδαΚοινωνία

Μέγαρα: Άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και πυροβόλησε ζευγάρι μπροστά στα μάτια των παιδιών τους – Νεκρός 48χρονος

Τραυματισμένη νοσηλεύεται η 43χρονη γυναίκα του, που επίσης πυροβόλησε ο εισβολέας - Ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, στόχευσε τα θύματα στα γεννητικά όργανα - Είναι πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου και θεωρούσε ότι το θύμα ήταν υπαίτιο για τον χωρισμό του

Θρίλερ με έναν νεκρό και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη στην περιοχή των Μεγάρων.  Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ένα ζευγάρι  και πυροβόλησε εναντίον τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά όργανα.

Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει τον 48χρονο άνδρα και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία,  καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού, με τον οποίο ο 48χρονος φέρεται να είχε καβγαδίσει νωρίτερα.  Ο δράστης αναζητείται. Η τραυματίας νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ήταν κουνιάδος του θύματος -πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης θεωρούσε ότι ο 48χρονος ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Οι τελευταίες πληροφορίες προσδίσουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις στο φονικό, καθώς το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης.

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close