ΓενικάΧαλκιδική

Άρχισαν σήμερα οι εργασίες συντήρησης στο κομμάτι Άγιος Πρόδρομος-Αρναία

Αξονας που παρουσιάσει ιδιαίτερη επικινδυνότητα

Σε εργασίες συντήρησης προχωρά η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στην 16η Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης – Γαλάτιστας- Αρναίας – Παλαιοχωρίου.

Πρόκειται για έναν κεντρικό οδικό Άξονα που σε πολλά σημεία του παρουσιάζει ιδιαίτερη επικινδυνότητα, κυρίως αυτούς τους μήνες που σημειώνονται ομίχλες και η ορατότητα είναι μηδενική.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στην στο τμήμα από τον Άγιο Πρόδρομο μέχρι την Αρναία. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ. και ώρα λήξης στις 4:00 μ.μ. 

Θυμίζουμε ότι και μερικές μέρες έχει προκληθεί αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος και επισημαίνουν ότι πρέπει να υπάρξει παρέμβαση. Η ανταπόκριση είναι άμεση, με μια σειρά παρεμβάσεων από την ΠΚΜ οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να εκτελεστούν αυτό το χρονικό διάστημα.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των εργασιών.

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close