“Με την παρούσα επιστολή μου, ευχαριστώ και δημόσια, από τα βάθη της καρδιάς μου, τους τραυματιοφορείς του Ε.Κ.Α.Β. κ. Κατσαμπράκο Δημήτριο και κ.
Μπουμπούρα Δημήτριο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στεφανιαίας
μονάδας της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πολυγύρου, όπου
νοσηλεύτηκα στις 11/8/2019 ως επείγον περιστατικό. Τους διακρίνει προθυμία, ευγένεια, ανθρωπιά, καλοσύνη και το ζεστό χαμόγελο. Αξιέπαινος ο σεβασμός  που δείχνουν στην αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Πως μπορώ να μην αναφερθώ στον χαμογελαστό προϊστάμενο, κο Χρήστο Θάνο που με τόση προθυμία  και διακριτικότητα μου εξασφάλισε πιτζάμες μιας χρήσης.
Θέλω, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά, τον καρδιολόγο κύριο Ανδρικόπουλο Γεώργιο, που ακούραστα στάκθκε δίπλα μου, ξενυχτώντας ακουμπισμένος στο περβάζι του παραθύρου μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας μου.  Ήταν ο ίδιος που με φρόντισε με περίσσια στοργή πάνω στο ασθενοφόρο ώστε να είμαι απόλυτα ασφαλής προκειμένου να διακομισθώ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους να έχουν υγεία και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, να δίνουν πάντα απλόχερα την αγάπη και την φροντίδα που τις έχουν ανάγκη.
Όλοι τους είναι αξιοι συγχαρητήριων και τους ευχαριστώ από καρδιάς”.
Σας ευχαριστώ ολόψυχα!
Εύα Γεωργιάδου