Στον Πολύγυρο και στην Κασσάνδρα προκειμένου να συναντηθεί με τους δημάρχους των συγκεκριμένων περιοχών, κ. Αστέριο Ζωγράφο και κα Αναστασία Χαλκιά βρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος για την Περιφερειακή Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ) και δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Αρχικά ο κ. Καϊτεζίδης μετέβη στο δημαρχείο Πολυγύρου όπου και συναντήθηκε με τον κ. Ζωγράφο, κάτι που έγινε και με τον νυν πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας), Στέλιο Γεράνη που είναι εκ νέου υποψήφιος.
Τον κ. Ζωγράφο όμως επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος που είναι υποψήφιος σύμβουλος για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ)
Σε άπαντες ο Αστέριος Ζωγράφος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.
 

Στο δημαρχείο της Κασσάνδρας

 
Τη Δήμαρχο Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο υποψήφιος Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιος Καιτεζίδης,δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη.
Η επίσκεψή του, στο γραφείο της δημάρχου στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.
Τον κ. Καϊτεζίδη συνόδευε ο Πρόεδρος του ΦΟ.Δ.Σ.Α και εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές στο Φορέα Μιχάλης Γεράνης.
Η δήμαρχος συζήτησε με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Κ.Μ για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση με πρώτο το ζήτημα διασφάλισης κλίματος οικονομικής σταθερότητας στους Ο.Τ.Α και στήριξής τους από την Πολιτεία και την Κυβέρνηση ενώ παράλληλα συζήτησαν το ζήτημα επάρκειας υπαλληλικού προσωπικού καθώς και το ζήτημα διεκδίκησης από την Τ.Α αλλά και απορρόφησης Ευρωπαϊκών πόρων.
Η κ. Χαλκιά χαρακτήρισε την επίσκεψή τους ως ενδεικτική του αυξημένου ενδιαφέροντος τους για τα ιδιαίτερα ζητήματα κάθε δήμου,ξεχωριστά.
«Η υποψηφιότητα μου αγκαλιάζει όλες τις φωνές. Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλους τους αυτοδιοικητικούς της Κεντρικής Μακεδονίας και στην Κ.Ε.Δ.Ε να υπάρχει μια δυνατή φωνή» υπογράμμισε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΠΕ.Δ.Κ.Μ. ξεκαθαρίζοντας ότι στοχεύει στην ενότητα των Δήμων.