Πανηγυρική ήταν η επανεκλογή του Μιχάλη Γεράνη στην προεδρία του ΦΟΣΔΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) στις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη.
Ο κ. Γεράνης μετά τη σχετική ψηφοφορία έλαβε 60 ψήφους,σε σύνολο 65 ψηφησάντων,με έγκυρα ψηφοδέλτια 63 και άκυρα 2.
Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με 59 ψήφους.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή του ΦΟΔΣΑ υπήρξαν 11 υποψηφιότητες, ενώ τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι: 1.Δημήτρης Γιάννου, δήμαρχος Έδεσσας, (47 ψήφοι) 2. Εμμανουήλ Καρράς δήμαρχος Νέας Προποντίδας, (47 ψήφοι), 3. Γιώργος Κυριακίδης, αντιδήμαρχος Κατερίνης, (49 ψήφοι) 4.Βασίλης Παπαδόπουλος, από τον δήμο Βέροιας, (42 ψήφοι) 5.Στέφανος Χατζηϊωαννίδης, από τον δήμο Ηράκλειας (43 ψήφοι) Αναπληρωματικά μέλη ΦΟΔΣΑ: εξελέγησαν 1. Θεοδόσης Μπακογλίδης, από τον δήμο Καλαμαριάς (12 ψήφοι) 2.Γιώργος Ξενιτίδης, από τον δήμο Λαγκαδά (12 ψήφοι) 3.Γιώργος Γλώσσης, από τον δήμο Δέλτα (9 ψήφοι) 4.Γιάννης Καμαρινός, από τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου (8 ψήφοι) 5. Ρία Καλφακάκου από το δήμο Θεσσαλονίκης (7 ψήφοι).
Λίγη ώρα μετά την επανεκλογή του Μιχάλη Γεράνη η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά που ήταν παρούσα στη Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία έσπευσε να συγχαρεί τον νικητή των εκλογών.
«Συγχαίρω τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο Μιχάλη Γεράνη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης μας στο πρόσωπό του και του εύχομαι καλή νέα θητεία, με επιτυχία. Το σοβαρό ζήτημα ορθολογικής διαχείρισης των απορριμάτων,μας απασχολεί όλους σε μεγάλο βαθμό και στο πρόσωπο του Μιχάλη Γεράνη βλέπουμε εκείνον τον αιρετό που μπορεί να δώσει δραστικές λύσεις.
Πιστεύω απολύτως ότι η συνεργασία είναι το μυστικό για την επιτυχία και ελπίζω στην ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο του Φορέα.
Παράλληλα συγχαίρω το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα,για την εκλογή του και του εύχομαι καλή επιτυχία και στα καθήκοντά του αυτά.
Συγχαίρω ομοίως και τους υπόλοιπους επιτυχόντες και εκλεγέντες στο νέο τους καθήκον από τους οποίους προσβλέπουμε σε άριστη συνεργασία, για την πρόοδο στον τόπο μας. Στεκόμαστε αρωγοί τους και προσδοκούμε το καλύτερο για το Δήμο μας».