Αθλητικά

Μετράνε αντίστροφα στο Λάκκωμα για το «στολίδι»

Εξαιρετικός αναμένεται ο αγωνιστικός χώρος του Λακκώματος

Οι ιθύνοντες του Διγενή εργάστηκαν σκληρά στο γήπεδο ‘’Αβραάμ Παπαδόπουλος’’ ώστε να παρουσιάσουν ένα γήπεδο που θα προσελκύσει τα βλέμματα.

Είναι ξεκάθαρο πως ο παλιός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είχε καταπονηθεί σημαντικά, τόσο από τα τμήματα του Διγενή, όσο και από διάφορες ομάδες, κυρίως τμημάτων υποδομών, που χρησιμοποιούσαν το γήπεδο του Λακκώματος.

Πάντως, το αποτέλεσμα αναμένεται εκπληκτικό γιατί οι διάφορες εργασίες που έγιναν από τους ανθρώπους της ομάδας , με σύμμαχο και τις καιρικές συνθήκες, φαίνεται να απέδωσαν καρπούς.

Μάλιστα, εκτός των εργασιών στο ‘’Αβραάμ Παπαδόπουλος’’ ο Διγενής αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εργασίες και στο δεύτερο γήπεδο του χωριού ώστε να το χρησιμοποιεί η ομάδα μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμο το πρώτο γήπεδο.

*Φωτογραφία Διγενής Λακκώματος 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close