Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για φέτος;
«Οι προσδοκίες μου για φέτος ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους της ομάδας και είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος».
Τι συνάντησες στη Νίκη;
«Αυτό που συνάντησα στην Νίκη είναι μια τρομερά οργανωμένη ομάδα με εγκαταστάσεις που κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να έχει η ομάδα του. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ομάδα και μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε».
Τι ονειρεύεσαι με τη Νίκη φέτος;
«Όπως είπα και πριν αυτό που υπάρχει μέσα στο μυαλό όλων είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις και σχεδόν σε επαγγελματικά πρότυπα ώστε να τα καταφέρουμε».
Πως είδες το πρωτάθλημα της Α1;
«Το πρωτάθλημα της Α1 φέτος νομίζω πως είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε αντίθεση με περασμένες χρονιές που διεκδικητές του τίτλου ήταν μόνο 1-2 ομάδες και αυτό ήταν φανερό από πολύ νωρίς».
Ο ανταγωνισμός του πρωταθλήματος θα ευνοήσει στο μέλλον το ποδόσφαιρο του νομού;
«Νομίζω πως γενικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο είναι κάθε χρόνο και χειρότερο. Στην Χαλκιδική μετά την αναδιάρθρωση στις κατηγορίες νομίζω πως ο ανταγωνισμός θα παραμένει μεγάλος μόνο στις δυο πρώτες κατηγορίες Α1 και Α. Αυτό είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο του νομού να παραμείνει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο γιατί όλες οι ομάδες θα έχουν κίνητρο σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».