Η αναγέννηση Βάβδου αναφέρθηκε στο ματς με τα Φλογητά, που δεν έγινε και ζητάει τον σεβασμό αλλά και την διεξαγωγή του αγώνα για λόγους αξιοπρέπειας.
Αναλυτικά:
Μετά από όσα διαδραματίστηκαν και ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για το πως χάθηκε ο αγώνας με το Θερμαικό Φλογητών.
Αρχικά θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί για το ότι δεν κατέβηκε η ομάδα στον αγώνα της Κυριακής.
Από εκεί και πέρα όμως, ευθύνη έχει και η ΕΠΣΧ καθώς και το σωματείο των Φλογητών το οποίο σε κάποιους αγώνες κατεβαίνει σε κάποιους αποχωρεί στο ημίχρονο και σε άλλους δεν κατεβαίνει καθόλου. Ας παραθέσουμε τα γεγονότα με τη σειρά:
1. Διακοπή του αγώνα των Φλογητών με τα Σήμαντρα στο ημίχρονο γιατί δεν είχαν παίχτες.
2. Ανακοίνωση ότι αποχωρεί ο Θερμαικός Φλογητών από το πρωτάθλημα στις 25/10.
3. Κατοχύρωση αποτελέσματος υπέρ της ομάδας της ΑΕ Ποντίων Πετραλώνων στο μεταξύ τους αγώνα επειδή δεν κατέβασαν ομάδα το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου.
4. Κανένας ορισμός διαιτητών από την ΕΠΣΧ για το άνωθεν παιχνίδι, έχοντας δηλώσει την αποχώρηση των Φλογητών, ενώ θα έπρεπε να ορίζουν διαιτητές για 3 συνεχόμενα παιχνίδια τους).
5. Καμία πληροφόρηση από την ΕΠΣΧ για αλλαγή της απόφασής τους να αγωνιστούν την Κυριακή. (και ενώ-όπως πρέπει-συνεχίζουν να ορίζονται διαιτητές για τους αγώνες τους)
6. Καμία πληροφόρηση από την ΕΠΣΧ για καμία αποχώρηση κανενός σωματείου.
7. Καμία πληροφόρηση από κανέναν για τον αγώνα της Κυριακής ενώ έχουν προηγηθεί όλα τα παραπάνω, έστω και την τελευταία στιγμή.
Θεωρήσαμε λοιπόν πολύ φυσιολογικά ότι ο αγώνας δε θα πραγματοποιηθεί, και με βάση τα παραπάνω απαιτούμε τον ορισμό νέας ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του αγώνα.
Δεν τίθεται θέμα βαθμών και βαθμολογίας, τίθεται θέμα αξιοπιστίας και ήθους από μέρους της Αναγέννησης που σε λίγους μήνες κλείνει 50 χρόνια από την ίδρυση της.
Δε ζητούμε χάρη προς την ομάδα, ζητούμε να σεβαστείτε έστω τους παίχτες της Αναγέννησης(αλλά και κάθε ομάδας) που παίζουν για την ομορφιά του αθλήματος, και σε ανάποδη περίπτωση θα ήταν οι πρώτοι θα ζητούσαν να γίνει ο αγώνας με τον αντίπαλο εντός των 4 γραμμών.
Υ/Γ1: «Αγώνας: (αρσενικό) η επίπονη προσπάθεια για την επίτευξη ενός σκοπού…»
Υ/Γ2: «Ποδόσφαιρο: ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα…»
Υ/Γ3: Η ομάδα μας θα κατεβεί κανονικά στον αυριανό της αγώνα.