Λεμονής: “Να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Καλαμάτα”

  Ο Καλούδης Λεμονής στάθηκε στην άδικη ως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας και έδωσε το έναυσμα για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση (10/11 15:00) με την Καλαμάτα.
  Αναλυτικά, όσα είπε στη σελίδα της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
  “Νομίζω ότι η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και αδικούμαστε από τους τρεις βαθμούς που έχουμε ως τώρα. Αυτό που πρέπει όμως να κοιτάξουμε τώρα είναι η συνέχεια, έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, την Καλαμάτα, πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί, συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που μας έχει δώσει ο προπονητής μας και σε συνδυασμό με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε”.
  Στην συνέχεια ο Καλούδης έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο: ”Σίγουρα η βοήθεια του κόσμου μας είναι πολύτιμη, θέλουμε να είναι ο ”δωδέκατος παίκτης” τον ζητάμε να μας βοηθήσει με την στήριξή του όσο πιο πολύ γίνεται. Εννοείται ότι ευχαριστούμε πολύ όλους αυτούς που έχουν έρθει στα μέχρι στιγμής παιχνίδια μας και μας έχουν βοηθήσει και θέλω να ζητήσω όλο και πιο πολύ κόσμο να έρθει να μας στηρίξει με την παρουσία του ακόμα περισσότερο μάλιστα ενόψει της συνέχειας”.
  Τέλος, σε ερώτησή για τα συναισθήματα που νιώθει, κυρίως σαν μέλος μιας ομάδας της Χαλκιδικής που αντιμετωπίζει ιστορικά σωματεία με παρελθόν στην Α’ Εθνική αλλά και με παρουσίες στην Ευρώπη τόνισε : ”Νομίζω ότι και για την ομάδα μας αλλά και το Νομό μας είναι πολύ όμορφο να αντιμετωπίζουμε τέτοιες μεγάλες και ιστορικές ομάδες, ενώ κάτι τέτοιο αποτελεί κίνητρο και για την ακόμα μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου μας. Προσωπικά όμως, αλλά μιλώντας και εκ μέρους των συμπαικτών μου αυτό που νιώθουμε είναι ότι δεν φοβόμαστε κανέναν, τους σεβόμαστε βέβαια όλους και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να διεκδικούμε πάντα τη νίκη”.
  *Φωτογραφία: ΠΟ Τρίγλιας(Μαρία Τροχοπούλου)