«Παρών» στην Τουριστική Έκθεση Philoxenia, που πραγματοποιείται για 35η χρονιά στη Θεσσαλονίκη και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών τόσο Ελλήνων όσο και ξένων, είναι ο Δήμος Σιθωνίας.
Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων εκπροσωπεί το Δήμο και τον παρουσιάζει στο πολυπληθές κοινό
Το έντονο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής Σιθωνίας για την τουριστική προβολή της περιοχής σηματοδότησε και η παρουσία του Δημάρχου Κυπαρίσση Ντέμπλα στην έκθεση που στις δηλώσεις του τόνισε:
«Δίνουμε μεγάλο βάρος στην τουριστική μας προβολή και στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στηρίζουμε την τουριστική προβολή της περιοχής μας με δράσεις που θα φέρουν τη Σιθωνία στο προσκήνιο».
Παρών στην Έκθεση, μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού Αντωνία Δαλαβίτσιου, ήταν και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας Αβραάμ Σαλπιγκτίδης καθώς ο θαλάσσιος και ακτοπλοϊκός τουρισμός στη Σιθωνία μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό.