στη φωτογραφία: Γαστρονομία, Hollywood και Χαλκιδική. Η ομάδας των σεφς  με την γενική διευθύντρια της εταιρίας YORK FILMS, Rachel Charlo που θα φέρει το Χόλιγουντ και τις παραγωγές του στην ΠΚΜ, όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στα social media ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος. 
Στο Περίπτερο 15 της ΔΕΘ Helexpo θα στεγάζονται τα γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βόρειας Ελλάδος “Ολύμπιος Ζευς” όπως άλλωστε αυτά εγκαινιάστηκαν από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της 35ης Philoxenia.
Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης κάθε προσπάθειας της Λέσχης Αρχιμαγείρων προκειμένου να προωθήσουν διεθνώς τα τοπικώς παραγόμενα προϊόντα. Οι δράσεις της Λέσχης όπως τονίστηκε είναι το καλύτερο παράδειγμα για την απαράμιλλη γεύση και ποιότητα των αγαθώς της Μακεδονικής γης, που φτάνουν σε κάθε άκρη του κόσμου.
Η προβολή της τοπικής κουζίνας πρέπει να έχει τη δική της στέγη σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρη Τάσιο, ο οποίος ήταν παρών στην τελετή εγκαινίων.