Με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης τα Μουδανιά πήραν μια πολύτιμη νίκη κόντρα στην Βαρβάρα και αναρριχήθηκαν ψηλότερα στην βαθμολογία, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για σκληροτράχηλη ομάδα.
Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά θα μείνει χαραγμένο σε όσους το παρακολούθησαν για το πάθος και τη δύναμη των δυο ομάδων.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν προς το φινάλε του αγώνα σε κενή εστία με τον διαιτητή αρχικά να δείχνει σέντρα και εν συνεχεία να καταλογίζει το φάουλ στον πεσμένο Πανισκάκη με τη βοήθεια και του βοηθού του. Τις διαμαρτυρίες των Μουδανιών για τον μη καταλογισμό του φάουλ ακολούθησαν αυτές της Βαρβάρας για την ακύρωση του τέρματος.
Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν οι δυο ομάδες καθώς δέχθηκαν δεύτερες κίτρινες – κόκκινες ο Στόϊκος στο 45′ και Αθανασιάδης στο 54′.
ΠΟ Μουδανιών 1 : Παναγιωτόπουλος 83’
Αετός Βαρβάρας 0
Συνθέσεις:
Π. Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Μαχαιρίδης): Πανισκάκης, Αθανασιάδης, Αρζουμανίδης, Λουιζίδης, Μανώλωφ, Νίνος (79′ Σέχου), Salla (71′ Χατζηστεργίου), Ραφαέλας (64′ Φιλιππίδης), Ντόι, Παναγιωτόπουλος (85′ Χατζηπαπάς), Καρσλίδης.
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Κωτάκης): Στόϊκος Χρ., Παπαευσταθίου Δ, Αυγερινός, Κουμαντσιώτης, Στόϊκος Αν, Παπαδημητρίου Ι (46′ Ραμιώτης), Νέστωρ, Δ. Αν. Κωτάκης (80′ Χατζής), Βλαχάκης (75′ Παπαδημητρίου Ζ. – 80′ λ.τρ Δ. Κ. Κωτακης), Γκούτζιος, Μπήντος.
*Φωτογραφία: ΕΠΣ Χαλκιδικής