«Αγκαλιά» με το Πόρτο Καρράς ο Ιβάν Σαββίδης

    Σε προχωρημένες επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη με αντικείμενο την πώληση του Πόρτο Καρράς επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται η Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε.
    Συγκεκριμένα, η «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.» με ανακοίνωσή της στο Χ.Α. γνωστοποίησε ότι μεταξύ της εταιρείας με την επωνυμία «Τ.Ο. International Holding Ltd» και της εταιρείας με την επωνυμία «BELTERRA INVESTMENTS Ltd» καταρτίσθηκε μνημόνιο συναντίληψης (MoU) για τη διενέργεια διαπραγματεύσεων σχετικά με την πώληση μετοχών της εταιρείας «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε» που ανήκουν στην «ΤΟ International Holding Ltd».

    Αντίστοιχη συμφωνία καταρτίσθηκε και για τις μετοχές της «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε» που ανήκουν σε συνδεδεμένα με την Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. πρόσωπα. Η κατάρτιση της οριστικής σύμβασης τελεί υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις (διαμόρφωση των τελικών όρων, έγκριση των αρμόδιων αρχών κ.λπ.) κι η εταιρεία δηλώνει πως θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.
    Πρέπει να σημειωθεί ότι ο χώρος των ξενοδοχείων κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι για τον κ. Σαββίδη, μιας και την τελευταία τριετία λειτουργεί το «Μακεδονία Παλλάς» ενώ μέσω του ΤΑΙΠΕΔ έχει αναλάβει και την αξιοποίηση της έκτασης στο Παλιούρι Χαλκιδικής.