Αθλητικά

ΕΠΣΧ: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ

Η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, διοργανώνει Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών » ΚΑΡΠΑ » με σκοπό κάθε ποδοσφαιρικό σωματείο να έχει στην διάθεσή του τουλάχιστον ένα άτομο που να μπορεί να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και να παρέχει πρώτες βοήθειες στην διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

-Το πρώτο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00μ.μ.

-Το δεύτερο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Ν. Μουδανιά την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00μ.μ.

Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Η διάρκεια του Σεμιναρίου θα είναι περίπου τέσσερις ώρες (17:00 – 21:00)

Μετά την παρακαλούθηση του Σεμιναρίου θα δοθεί από το ΕΚΑΒ βεβαίωση παρακολούθησης.

Κάθε Σωματείο έχει την δυνατότητα να δηλώσει μέχρι δύο άτομα.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετέχουν ως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ένωσης (τηλ: 23710 22609) και να δηλώσουν τα ονόματα των ενδιαφερόμενων.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close