Την ευκαιρία να αποδείξουν πως αξίζουν τις ευκαιρίες από τον προπονητή τους είχαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας, μαζί τους και ο Χάρης Τσιγγάρας(φώτο αριστερά) από την Πορταριά Χαλκιδικής.
Ο 20χρονος μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε τα εξαιρετικά στοιχεία που διαθέτει και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη με 1-3 του Δικεφάλου.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως τα τρία τέρματα της νίκης ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Τα γκολ πέτυχαν οι Ηλιάδης (αυτ), Άγκμπομ και Λάμπρου ενώ άνοιξε το σκορ για τη Δόξα ο Κόντος στο 20′.
Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ταλέντα που μπορούν να αποδειχθούν σημαντικά γρανάζια στο μελλοντικό ρόστερ και ένας εξ αυτών είναι ο Χάρης Τσιγγάρας.
Δόξα Δράμας: Ηλιάδης, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος (50’ Πλέγας), Οικονόμου (69’ Ρούτσης), Περέγιο, Κόντος, Αναστασίου, Αυλωνίτης, Παρασκευάς, Σαμπανίδης και Παπαϊωάννου.
ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Βαρέλα (57’ Ντάικο), Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (66’ Γρόσδης), Πέλκας (66’ Σαλαμούρας), Ζαμπά, Στοχ (46’ Λάμπρου), Παναγιώτου (66’ Τάχατος), Καλουτσικίδης (46’ Τσιγγάρας) και Ακπόμ.