Δήμος Πολυγύρου: Προς ολοκλήρωση το γηροκομείο (pics)

  Η κατασκευή του γηροκομείου ολοκληρώνεται και πρόκειται για το καλύτερο της Κεντρικής Μακεδονίας.
  Το γηροκομείο είναι ένα από τα πρώτα έργα κοινωνικού ενδιαφέροντος ενώ ακολουθούν και άλλα. Ήταν ένα… στοίχημα για την Χαλκιδική προς βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου.
  Το μεγαλύτερο κομμάτι του έργου έχει ολοκληρωθεί όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που συνόδευαν το μήνυμα του Δημάρχου και το μόνο που απομένει είναι οι τελευταίες πινελιές.
  Το μήνυμα του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου:
  Τρίτη Ηλικία και Ποιότητα Ζωής.
  Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος αλλά και απόλυτα περήφανος, γιατί ολοκληρώνουμε ένα έργο που ήταν όνειρο ζωής όχι μόνο των κατοίκων του Δήμου μας αλλά και όλης της Χαλκιδικής.
  Η ολοκλήρωση του Γηροκομείου, το οποίο είναι το καλύτερο στην Κεντρική Μακεδονία, φθάνει στο τέλος της. Σας είχα υποσχεθεί -παρά τις Κασσάνδρες-ότι το γηροκομείο θα τελειώσει. Και τελειώνει. Έτσι έχω μάθει εγώ να αγωνίζομαι έντιμα, καθαρά και με θάρρος και να απαντώ με έργα κι όχι με λόγια. Το Γηροκομείο είναι το πρώτο από τα έργα κοινωνικού ενδιαφέροντος, ακολουθούν τα ΚΔΑΠ, εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ κ.λ.π . Καλώ κάθε δημότη να αγκαλιάσει όλη αυτή τη προσπάθεια ,ώστε να αποτελέσει το Γηροκομείο μας πρότυπο λειτουργίας και προσφοράς.
  Η ηλικία και η ανάγκη υποστήριξης δεν μπορούν ποτέ να είναι η αφορμή για επιβολή περιορισμών. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων Τρίτης Ηλικίας καθώς και η διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους, από μέρους μας, θα συνεχίσει να είναι ουσιαστική και διαρκής.
  «Τα γερατειά (όπως τ’ αποκαλούν οι άλλοι)
  μπορεί και να ’ναι ο καιρός της ευτυχίας μας». (Χ. Μπόρχες).
  Συνεχίζουμε..