Τιμώντας το κορυφαίο οικονομικό και πολιτικό γεγονός Thessaloniki Summit 2019, η εταιρεία RECYCLE GREECE TSERKEZIDIS GROUP of COMPANIES  παρευρέθηκε στο επίσημο δείπνο της Διάσκεψης Κορυφής, παρουσία 3 πρωθυπουργών των Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπόικο Μπορίσοφ και Ζόραν.

Οι γεωστρατηγικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ελλάδα αλλά και θέματα που αφορούν την ενέργεια, τις μεταρρυθμίσεις, τις υποδομές, τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ευρύτερη περιοχή, αποτέλεσαν την ατζέντα της Διάσκεψης.

Ο Πρόεδρος και CEO της RECYCLE GREECE TSERKEZIDIS GROUP of COMPANIES κ. Νικόλαος Τσερκεζίδης, συνοδευόμενος από στελέχη της εταιρείας, τίμησε τον Πρωθυπουργό και το Thessaloniki Summit 2019. 

Η παραπάνω εκδήλωση διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) σε συνεργασία με τη Συμεών Γ. Τσομώκος (SGT) Α.Ε. και τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Ο πρόεδρος Νικολάος Τσερκεζίδης δήλωσε πως:«η εταιρεία του είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της αγοράς ,η προσήλωση της RECYCLEGREECE στην εξασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος ,στην πορεία της βιώσιμης ανάπτυξης της Ελλάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής».