Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η ημέρα της 15ης Ετήσιας Συνόδου Κορυφής της Κύπρου που διοργανώνει το Economist στην Λευκωσία και στην οποία συμμετέχει η εταιρεία  Recycle Greece Tserkezidis.
Ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Νίκος Τσερκεζίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Κύπρου, Ν.Αναστασιάδη, τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ν.Χριστοδουλίδη, αλλά και τους Έλληνες  Αν. Χατζηβασιλείου βουλευτή Σερρών και Γραμματέα της Μόνιμης Επιτροπής Εθν. Άμυνας και Εξ. Υποθέσεων, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Απ. Τζιτζικώστα και Γ.Μπασσιά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνάντηση με τον  κ. David Harris, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής.Ο κ.Τσερκεζίδης συνδέεται στενά με την Αμερικανική και Εβραϊκή κοινότητα, τις οποίες ο Διευθ. Σύμβουλος της Recycle Greece θέλει να ευχαριστήσει δημόσια για την υποστήριξή τους.
Σημαντικότερη στιγμή της ημέρας υπήρξε η συνεργασία με τον Don Bagley, Αντιπρόεδρο της Exxon Mobil international. Ο κ.Τσερκεζίδης κατόπιν επαφών που έχει με την εταιρεία Exxon Mobil τους τελευταίους μήνες, αισθάνεται περήφανος που η Recycle Greece θα συμμετέχει σε έργο της εταιρείας Exxon Mobil, γεγονός που σφραγίστηκε κατόπιν των σημερινών συνομιλιών.
Η εταιρεία Recycle Greece Tserkezidis είναι έτοιμη για την ίδρυση σειράς θυγατρικών εταιρειών με έδρες στη Σιγκαπούρη, Σαγκάη, Βρυξέλλες, το Μπαχρέιν και την Κύπρο, προετοιμαζόμενη για την νέα χρονιά που πλησιάζει με ιδιαίτερα καλούς οιωνούς.