Με τη Δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Παύλο Παντζίκη συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του Πράσινου Ταμείου, αρμόδιος για τη Β. Ελλάδα, Χρίστος Βλαχοκώστας στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής τους στη Χαλκιδική κατά την οποία συναντήθηκε με όλους τους Δημάρχους και τους συνεργάτες τους.
Τον κ. Βλαχοκώστα συνόδευε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, συμμετέχοντας εποικοδομητικά στις συναντήσεις.
Καταγράφηκαν σημαντικές ανάγκες, ακούστηκαν πολλαπλοί προβληματισμοί, αλλά και ιδέες για πιθανά μελλοντικά προγράμματα του Ταμείου.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε : «Χρήσιμη και τιμητική για το Δήμο μας ήταν η επίσκεψη του εκπροσώπου του Πράσινου Ταμείου Χρίστου Βλαχοκώστα. Θέσαμε  προς συζήτηση σημαντικά ζητήματα και ξεκινήσαμε αγαστή συνεργασία».
Σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο κύριος Βλαχοκώστας αναφέρει:  «Είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω μια πολύ καλή εικόνα για τα προβλήματα των Δήμων.
Δεσμεύτηκα ότι το Πράσινο Ταμείο θα είναι περισσότερο εξωστρεφές και θα υπάρξει προσπάθεια για βέλτιστη διάχυση των χρηματοδοτικών ευκαιριών που προσφέρουμε, καλύτερη επικοινωνία και αγαστή συνεργασία για μεγαλύτερη απορροφητικότητα πόρων, με έμφαση στην περιοχή αρμοδιότητας μου τη Βόρεια Ελλάδα”.