Αθλητικά

Αποχωρεί από την Τρίγλια ο Γεωργιάδης με προορισμό τη Βέροια

Έχει έρθει σε προφoρική συμφωνία με τη διοίκηση της Βέροιας

Ο Κώστας Γεωργιάδης όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τρίγλιας, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Βέροιας.

Πρόκειται για επιθυμία του νεαρού προπονητή, ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση της Τρίγλιας και αποφάσισαν να καθίσει για τελευταία φορά στο πάγκο της ομάδας στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Σαφώς, δεν είναι μια θετική εξέλιξη για τους Χαλκιδικιώτες γιατί άρχισαν τις τελευταίες αγωνιστικές να βρίσκουν τα πατήματα τους και να παίρνουν τα αποτελέσματα παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν πάνε σε αλλαγή προπονητή.

Στο παρελθόν, ο Γεωργιάδης έχει φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας του βορρά» και θα αντικαταστήσει τον Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο της.

Την Κυριακή, λοιπόν, ο 39χρονος τεχνικός θα καθίσει για τελευταία φορά στο πάγκο της Τρίγλιας με την οποία πέρσι πανηγύρισε την άνοδο στη Football League.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close