Αθλητικά

Ελπίς Πολυγύρου: Ανάγκη αίματος

Για μικρό αδερφό ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Χρειάζεται άμεσα αίμα, κάθε ομάδας, λόγω σοβαρής ασθένειας, ο μικρός αδερφός ενός παίκτη της ομάδας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει.

Βέβαια, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση ενημερώθηκε ο σύλλογος πως υπάρχει πληρότητα και ευχαρίστησε όλη τη Χαλκιδική για την άμεση κινητοποίηση, παρόλα αυτά όποιος είχε προγραμματίσει να δώσει αίμα μπορεί να το κάνει για την τράπεζα αίματος της Νίκης Πολυγύρου και έτσι να βοηθήσει σε μια μελλοντική ανάγκη

Τα στοιχεία του παιδιού:

Όνομα: ERNALD GOLEMI
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΡΓΗ

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close