Αθλητικά

Υποδέχεται τη Νίκη Βόλου η Τρίγλια

Με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια

Η Τρίγλια διανύει το καλύτερο… φεγγάρι από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Football League, έχοντας δυο νίκες με Καλαμάτα και Ιάλυσο και θέλει να τριτώσει το…καλό με νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου τη Κυριακή (24/11 στις 15:00).

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στα υπόλοιπα εντός φυσικά, η στήριξη της Χαλκιδικής πρέπει να θεωρείται δεδομένη διότι η Τρίγλια κάνει μια τεράστια προσπάθεια και ο κόσμος του νομού πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αποτελεί τον 12ο παίκτη.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close