Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Συκιάς, με μέλη της Ομάδας Εθελοντών Πυροσβεστών-ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ, όπως επίσης και με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Σιθωνίας είχε ο Βουλευτής Χαλκιδικής  με το Κίνημα Αλλαγής Απόστολος Πάνας.
Έπειτα από την κατάθεση της Κοινοβουλευτικής Αναφοράς  προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων , όπου  επισημάνθηκε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη πλήρωσης των κενών οργανικών θέσεων των εκπαιδευτικών στο ΓΕ.Λ. Συκιάς, ο Βουλευτής συναντήθηκε με τα μέλη του Συλλόγου του Λυκείου αλλά και του Γυμνάσιου. Κατά τη συνάντηση τα μέλη του Συλλόγου εξέθεσαν  τα προβλήματά τους, ενώ ταυτόχρονα τον ευχαρίστησαν για την άμεση κινητοποίησή του.
Στη συνάντηση του κ. Πάνα με ομάδα εθελοντών πυροσβεστών-ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ από τη Συκιά παρατέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα αλλά και  την ευρύτερη περιοχή, ενώ τονίστηκε ο ελλιπής υλικοτεχνικός τους εξοπλισμός κι η έλλειψη προγραμμάτων εκπαίδευσης.
Ο Βουλευτής παραβρέθηκε αργότερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το Δήμαρχο Σιθωνίας Κυπαρίσση Ντέμπλα , τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Βασίλειο Ζήσιο καθώς και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Συκιάς Καζάκα Δημήτριο. Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε  το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της περιοχής , έγινε ενημέρωση  για τη φάση υλοποίησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Συκιάς και συζητήθηκαν  θέματα οδοποιίας σε συγκεκριμένες περιοχές στα οποία εμπλέκεται το  Δασαρχείο.
Ο κ. Πάνας με τις παραπάνω ενέργειές του επισήμανε το σημαντικό θέμα των οργανικών κενών των καθηγητών του ΓΕ.Λ. Συκιάς. Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσε ότι θα καταθέσει  δέσμη προτάσεων σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, προκειμένου να ενισχυθεί και πρακτικά ο ρόλος των εθελοντών πυροσβεστών και τέλος δεσμεύτηκε , ότι με κάθε μέσο που διαθέτει θα προωθεί τη συνεργασία του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής με στόχο την κοινωνική συνοχή και ευημερία των πολιτών.