Σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους, Τρίγλια και Νίκη Βόλου κόλλησαν στο 0-0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.
Η ομάδα της Χαλκιδικής διατήρησε το αήττητο των τελευταίων αγωνιστικών (2Ν, 1Ι) και έφτασε τους 10 πόντους στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς είχε πάρει το τρίποντο και με τον Ασπρόπυργο την 2η αγωνιστική.
Ο ΠΟΤ έχασε ευκαιρίες να πετύχει το γκολ της Νίκης, κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά οι προσπάθειες των παικτών του Κώστα Γεωργιάδη δεν κατέληξαν στα δίχτυα της Νίκης.
Για τους γηπεδούχους, οι σημαντικότερες ευκαιρίες καταγράφηκαν στο πρώτο μέρος, με τους Λεμονή, Ντούγκα και Παπαδημητρίου να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, διότι είτε ο τερματοφύλακας Αποστολίδης, είτε οι αμυντικοί την τελευταία στιγμή απομάκρυναν την μπάλα.
Παρά την κακοκαιρία που πλήττει την Χαλκιδική τις τελευταίες ώρες, αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Τρίγλιας για να στηρίξει την προσπάθεια του συνόλου.
ΠΟ Τρίγλιας   0
Νίκη Βόλου   0

Διαιτητές: Τσεμεντερίδης, Κομκοτός, Μπουτζίκος
Συνθέσεις:
Τρίγλια(Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Ζώτος, Σαρβανίδης, Λεμονής, Ευθυμιάδης, Ζορμπάς, Ντούγκα, Παπαδημητρίου
Αλλαγές: Έππας, Αμαραντίδης, Μαντζίρης
Νίκη Βόλου(Βεργέτης) : Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Κυριακίδης Σ, Παγώνης, Μπιτσάκος, Γκαρσία, Ιορδανίδης, Κρουζ, Ροχανο, Καπός