Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ηρακλή που έχει πάρει σημαντικούς βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της καλύτερης δυνατής θέσης στη βαθμολογία.
Στην αντίπερα όχθη, το Λάκκωμα γνώρισε την ήττα, παρόλα αυτά είναι ευχής έργων η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών στο αρχικό σχήμα κάθε αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν, δεν μπόρεσαν όμως να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα ως το τέλος του αγώνα με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν άμεσα και να κάνουν την ολική επιστροφή λίγα λεπτά αργότερα.
Στην επανάληψη, ο Ηρακλής δεν έριξε στροφές φτάνοντας και σε τρίτο τέρμα, με το Λάκκωμα να βάζει «φωτιά» στο ματς λίγα λεπτά πριν το φινάλε, ωστόσο το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Ηρακλή Μ. Παναγίας να πανηγυρίζει ένα… δύσκολο τρίποντο.
Ηρακλής Μ. Παναγίας  3 : Γιαννέλης Β (15′), Λιάκος (25′ + 55′)
Διγενής Λακκώματος  2 : Τσαμασλίδης (8′ + 88′)
Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ (Στόικος): Καρακώστας, Αντωνίου, Καραντώνας (74΄ Χριστοδούλου), Γιαννιώτης, Μαλτέζος (41΄ λ.τ. Συκιώτης), Γκοντίνος, Κωστόπουλος (64΄ Μπίνας), Λεμονής (86΄ Τριανταφύλλου), Γιαννέλης, Κοντογιάννης, Λιάκος.
ΛΑΚΚΩΜΑ (Κασάπης): Κυνδελέρος, Κουρατζίνος (65΄ Γαβρικούδης), Τσεκούρας (81΄ Κεμεντζετζίδης), Τσιφτσής, Σιδηρόπουλος, Κοντός, Μηκές, Μπράτσια, Τσαμασλίδης, Φοιτάς, Ανατολίτης.
*Με στοιχεία από το blog του Διγενή
** Φωτογραφία ΕΠΣΧ