Αθλητικά

Τράκας: «Πρώτη φορά έχουν τα Δουμπιά τέτοιο σύνολο»

Ο ποδοσφαιριστής των Δουμπιών, Στέλιος Τράκας, έχει τη δική του θέση στη στήλη ''Τα πρόσωπα του αθλητισμού''

Ο νεαρός αναλύει την παρουσία του ΠΑΟΔ στο πρωτάθλημα, τα δικά του όνειρα με την ομάδα και τη νέα Α’ κατηγορία.

Αναλυτικά:

Περίμενες αυτή την εξέλιξη των Δουμπιών;

«Ναι, την περίμενα γιατί είμαστε συγκεντρωμένοι σαν ομάδα. Μπορούμε να αποδείξουμε περισσότερα και παίζουμε κάθε αγωνιστική σαν να είναι η τελευταία»

Ονειρεύεσαι συμμετοχή στην Α1 με την ομάδα του ΠΑΟΔ;

«Πιστεύω πως η ομάδα μας αξίζει μια θέση στην Α1. Επίσης, τέτοιο υλικό από παίκτες προπονητή και διοίκηση πρώτη φορά υπάρχει στον ΠΑΟΔ και για πρώτη φορά στην ιστορία του αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία»

Πως είδες το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας;

«Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Υπάρχουν δύσκολες έδρες και είναι καλό έτσι όπως έγιναν οι κατηγορίες για να υπάρχει ανταγωνισμός στα πρωταθλήματα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι αλλά και της ομάδας;

«Σαν παίκτης του ΠΑΟΔ αυτό που θέλω είναι να δώσω τα πάντα για να φτάσει η ομάδα στην Α1 και να παραμείνει στην κατηγορία. Ο ΠΑΟΔ είναι μια οικογένεια με 18 παίκτες που παίζουμε όλοι για την φανέλα»

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close