Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αριστοτέλη συνεπεία των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των προβλημάτων, σε όλα τα σημεία.
Για την ασφάλεια και την αποφυγή ταλαιπωρίας των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Αριστοτέλη, ενημερώνουμε το κοινό, ότι μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, αποφασίστηκε η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αναγκαίων για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης ζημιών στον οδικό άξονα Βαρβάρας-Ολυμπιάδας.
Συγκεκριμένα, από σήμερα και μέχρι έκδοση νεοτέρας ανακοίνωσης, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον άξονα από τη διασταύρωση Βαρβάρας-Ολυμπιάδας ως την Ολυμπιάδα, λόγω κατολισθήσεων πρανών του οδοστρώματος στο 8,1ο χιλιόμετρο στο 10,8ο χιλιόμετρο και στο 11,7ο χιλιόμετρο.
Στην περιοχή ελήφθησαν όλα τα μέτρα για την τοποθέτηση της αναγκαίας σήμανσης και παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται στις σχετικές υποδείξεις πρωτίστως για την ασφάλειά τους. Βεβαιώνουμε το κοινό πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη δυνατή αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε όλα τα σημεία του οδικού δικτύου, στα οποία διεξάγονται εργασίες αποκατάστασης.