Δύο παιδιά από τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα από τα Νέα Μουδανιά από όπου και κατάγονται, μαγεύουν κυριολεκτικά με την παρουσία τους, σε δύο γνωστά ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο λόγος γίνεται για τον Σάκη Καραθανάση στο «Final Four» και την Πόπη Γαλετσά στο «GNTM».
Ο Σάκης Καραθανάσης είναι 33 ετών και είναι ηθοποιός και τραγουδιστής.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια μένει στην Αθήνα. Προέρχεται από μουσική οικογένεια, αφού η θεία του είναι η Ξανθίππη Καραθανάση.
Όταν ήταν 11 ετών, συμμετείχε σε μια θεατρική παράσταση του σχολείου και τότε ήταν που κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Όταν τελείωσε το σχολείο, σπούδασε στο Θεατρικό Εργαστήρι «Μικρό Θέατρο» και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Τέχνης «Ροντίδη». Έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις “ANNIE”, “Ο Κύκλος με την κιμωλία”, “Αχαρνείς”, “Αριστοφάνους 11” κ.ά.

Εδώ και 9 χρόνια είναι μέλος της μουσικοθεατρικής ομάδας «Σπείρα Σπείρα», του Σταμάτη Κραουνάκη. Μπορεί πάντα να ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά μέσα από τους “Σπείρα Σπείρα” ανακάλυψε ότι μπορεί να γίνει και τραγουδιστής. Έχει συμμετάσχει σε όλες τις παραστάσεις της ομάδας, όπως “Φίλα με στις γραμμές”, “Μπε”, “Όλοι ένα”, “Όταν έχω εσένα”, “Με τα μάτια κλειστά” κ.ά.
Τραγουδάει κυρίως έντεχνο, ροκ και λαϊκό. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρασε στον μεγάλο τελικό συγκεντρώνοντας 76%!
https://www.youtube.com/watch?v=cMwOlPIBXx8&fbclid=IwAR1cAudWDO25Ty1XUbmph5FGc6cN8p03DDsVktiPNyDX7_xdUiUU3G3xRbA
 

Ξεχώρισε για την ομορφιά της

Από την πρώτη στιγμή είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με την ομορφιά και τα προσόντα της, όμως δεν καταφέραμε να την… απολαύσουμε πολύ στο GNTM, καθώς αποχώρησε στη δοκιμασία της κάθετης πασαρέλας.
Ο φόβος της να φωτογραφηθεί με σχοινιά κρεμασμένη από κτίριο την οδήγησε στην αποχώρηση, όμως από το επεισόδιο της Τρίτης (26/11), είναι και πάλι πίσω.
Ο λόγος για την Πόπη Γαλετσά που επίσης κατάγεται από τα Νέα Μουδανιά και η οποία επέστρεψε στο διαγωνισμό δριμύτερη.