Στον παραμυθένιο κόσμο του Καρυοθραύστη και της Κλάρας, στη μαγική ιστορία των Χριστουγέννων, ταξιδεύει ο 9ος Μύλος των Ξωτικών!
Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2019 από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου. Με χιλιάδες Τρικαλινούς/ες και επισκέπτες/τριες στον Μύλο των Ξωτικών, η γιορτή ξεκίνησε με μια τελετή αντάξια του πνεύματος αγάπης και παραμυθιού των Χριστουγέννων.
Μπαλέτο, Τσαϊκόφσκι, μπαλόνια, ροκ εντ ρολ, λαμπιόνια και πυροτεχνήματα υποδέχτηκαν όλη την Ελλάδα στα 4 βασίλεια της χριστουγεννιάτικης ιστορίας.
Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα, έβαλε τα γιορτινά της και ο κ. Παπαστεργίου μίλησε για τη γιορτή των επισκεπτών, των Τρικαλινών, των φιλοξενούμενων, των παιδιών, των μεγαλύτερων σε ηλικία: «Ο Μύλος των  Ξωτικών ανήκει σε όλους μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Μια γιορτή παραμυθένια από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala, με την αγάπη και το χαμόγελο να προσφέρονται απλόχερα, με δωρεάν είσοδο, πλήθος δωρεάν δράσεων, γωνιές για τα μαγικά Χριστούγεννα, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020!