Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν. Προποντίδας, που συγχρηματοδοτείται από το “ΕΣΠΑ 2014-2020”, και το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου, το οποίο συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα NEMESIS, υλοποίησαν χθες τη δράση με θέμα <<Bio-νουμε και προσφέρουμε>>στο Πολιτιστικό Κέντρο Ολύνθου.

Ήταν ένα εργαστήριο συν-δημιουργίας στα πλαίσια του προγράμματος Nemesis, το οποίο παρακολούθησαν ο κ. Αμανατίδης Νίκος και η κ. Γαρέφα Ιωάννα, εκπρόσωποι του προγράμματος. Στην αξία του εθελοντισμού και στη προσφορά στον συνάνθρωπο, που γίνεται πράξη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ν. Προποντίδας, αναφέρθηκε η Κοινωνική Λειτουργός της Δομής κα. Μόνα Καλημέρη. Ακολούθησε επίσκεψη όλων στον λαχανόκηπο των παιδιών, που με χαρά παρουσίασαν τη δράση τους.

“Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας στο Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου, που ξεχωρίζει και πρωτοπορεί. Ψυχή αυτής της προσπάθειας είναι ο φίλος και συνάδελφος Β. Μισαηλίδης, που θα ευχηθώ να μη χάσει ποτέ την αγάπη του για τα παιδιά, το μεράκι και τη δημιουργικότητά του” δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.