Τα πρώτα χιόνια που έπεσαν στη Χαλκιδική-και όχι μόνο-δημιουργούν ένα πολύ όμορφο σκηνικό, παράλληλα όμως και σε πολλές περιπτώσεις και σημαντικά προβλήματα.
Η Βάση Ετοιμότητας του ΟΦΚΑΘ Κασσάνδρας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για να επέμβει αν παραστεί ανάγκη, κάτι που γνωστοποίησε και μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης.
Αναλυτικά αυτή αναφέρει:
«Καλό χειμώνα να έχουμε φίλες και φίλοι της Βάσης Ετοιμότητας του Ο.Φ.Κ.Α.Θ Κασσάνδρας με τη Βοήθεια του Χριστού και της Μεγαλόχαρης Παναγίας μας.
Η ώρα είναι 6+15 το πρωί και οι πρώτες πληροφορίες κατευθασαν στη Βάση μας. Αυτή την ώρα στα ορεινά λοιπόν της Θεσσαλονίκης περιοχή Φιλυρο χιονίζει και το έχει στρώσει καθώς και στην Ορεινή Χαλκιδική το χιόνι έχει φτάσει τους 10 πόντους.
Από ότι λοιπόν πληροφορηθήκαμε από τους μετεωρολόγους που συνεργαζόμαστε το χιόνι θα πέφτει πυκνό και για της επόμενες 4 ώρες περίπου.
Δεν υπάρχουν προβλήματα ακόμα στα οδικά δίκτυα καθώς τα Μηχανήματα των εκάστοτε Δήμων και τις Περιφέρειας είναι όλα στους δρόμους. Προσοχή λοιπόν στους φίλους οδηγούς που θα κατευθυνθούν στις Περιοχές αυτές.
Να ευχηθούμε λοιπόν σήμερα 4 Δεκεμβρίου Χρόνια Πολλά στις Εορταζουσες Βαρβαρες και στο Πυροβολικό του Στρατού μας που Προστάτιδα του έχει την Αγία Βαρβάρα! Την καλημέρα μας»!