Μία αξιέπαινη και άκρως σημαντική πρωτοβουλία πήρε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα  αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας,προέβη στην παράδοση τριάντα έξι (36) σετ πρώτων βοηθειών DermaPlast  στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης «προβήκαμε στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου οι συνάδελφοι να εφοδιαστούν με βασικά είδη πρώτων βοηθειών, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους πολίτες, κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους.
Η παράδοση έλαβε χώρα στο γραφείο του Διευθυντή της Διεύθυνσής μας, Ταξιάρχου κ. Γεώργιου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, παρουσία του ιδίου αλλά και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χαλκιδικής κ. Μιχάλη ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗ, με μέριμνα του οποίου μας χορηγήθηκαν τα ανωτέρω υλικά.
Ο κ. Ταξίαρχος αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Ένωσης και τον κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗ για την δωρεά, ανέφερε είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση ανιδιοτελής προσφοράς.
Από την πλευρά μας ευχαριστήσαμε θερμά τον κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗ για την όλη στήριξη που μας προσφέρει εδώ και πολύ καιρό, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του τόνισε ότι με μεγάλη χαρά προέβη σε αυτή την κίνηση και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι εφόσον χρειαστούν ανανέωση τα υλικά που περιέχουν τα σετ, εφόσον ενημερωθεί θα μπορούν να ανανεωθούν.
Στη συνέχεια είχαμε και μια πιο γενική αλλά εποικοδομητική συζήτηση και για άλλα θέματα που αφορούν τους συναδέλφους και μπορούμε να διαχειριστούμε από κοινού».