Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν από κοντά με την Υφυπουργό Παιδείας, κα Σοφία Ζαχαράκη που επισκέφθηκε το σχολείο του χωριού.

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι παρουσίασαν το πρόγραμμα “Φωνάζουμε STOP στα ατυχήματα” και ευχαρίστησαν όσους στηρίζουν το έργο τους.

Η αναφορά των εκπαιδευτικών με αφορμή την παρουσία της Υφυπουργού:
Γιορτή σήμερα για το Σχολείο μας!!
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου ευχαριστούν από καρδιάς την Υφυπουργό Παιδείας κ.Ζαχαράκη (Sofia Zacharaki) για την τιμή που μας έκανε να επισκεφτεί το Σχολείο μας, την ευκαιρία που μας έδωσε να της παρουσιάσουμε το πρόγραμμα “Φωνάζουμε STOP στα ατυχήματα” και να την ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Ζωγράφο (Αστέριος Ζωγράφος), τον Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής. Μακεδονίας κ. Κόπτση (Αλέξανδρος Κόπτσης), την Διευθύντρια Π.Ε. Ν. Χαλκιδικής κ. Παπανικολάου (Ευτυχία Παπανικολάου), τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αυγέρη (Νίκος Αυγέρης), τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ΟΛΟΥΣ όσοι είστε δίπλα μας και στηρίζεται το όραμά μας: να “οδηγήσουμε” τους μαθητές και την κοινωνία σε μοναδικές εκπαιδευτικές διαδρομές!