Μια πανέμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες (5/12) στον Πολύγυρο για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που σήμανε και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πολυγύρου.
Πλήθος κόσμου και πολλά μικρά παιδιά έδωσαν το «παρών» στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, προσφέροντας μια όμορφη νώτα στην εκδήλωση, παρέα με τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά.
Το πρόγραμμα της βραδιάς περιελάμβανε και τεχνητό χιόνι, ζεστό ποπ κορν, εργαστήρι σοκολάτας και άλλα πολλά που ταξίδευαν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.
Τις ευχές τους και το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων έδωσαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πολυγύρου, Νικήτας Κατσακιώρης, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Σουάνα Καζάκα.
Όπως τόνισε μάλιστα ο κ. Ζωγράφος, φροντίζοντας ο δήμος για τα μικρά παιδιά, θα κρατήσει για ένα μήνα το καρουζέλ και τα παιχνίδια στον αύλειο χώρο του δημαρχείου, καθώς με τους μικρούς χαίρονται και οι μεγάλοι, επεσήμανε. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου δίνει το έναυσμα στον δήμο να συνεχίσει τις προσπάθειες για λαμπρές γιορτές, με στήριξη στο Ελατοχωριό του Ταξιάρχη και κόντρα στις αντιπολιτευτικές Κασσάνδρες, όπως ανέφερε ο δήμαρχος.
“Καταφέραμε να δώσουμε μια γεμάτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους”,  τόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πολυγύρου, Νικήτας Κατσακιώρης. Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία όλων των δημοτών παρά το κρύο, ενώ ευχαρίστησε και όλους τους Συλλόγους που πήραν μέρος στη διοργάνωση.