Αθλητικά

Γ. Δημούδης (παίκτης Σημάντρων): «Κρίσιμο κάθε παιχνίδι, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα»

Ο επιθετικός του ΑΟΣ έχει σήμερα τη τιμητική του στη στήλη ''Τα πρόσωπα του αθλητισμού'' αναφερόμενος στην πορεία της ομάδα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα τόνισε ο Γιάννης Δημούδης στο Xalkidikipolitiki:

Πως νιώθεις που είσαι μέλος της ομάδας των Σημάντρων;

«Μπορώ να πω ότι ξεκινώντας την φετινή σεζόν με την ομάδα των Σημάντρων, ένιωσα ευτυχία που συμμετέχω σ’αυτήν. Βέβαια, σε αυτό συνέβαλλαν οι απανωτές επιτυχίες της και με έκανε να νιώσω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά».

Είστε στην πρώτη θέση, θεωρείς πως έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση ”άνοδος” ή είναι νωρίς ακόμα;

«Ναι είμαστε στην πρώτη θέση και είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίχτες και διοίκηση. Οι επόμενοι αγώνες είναι κρίσιμοι και νομίζω πως είναι νωρίς να προεξοφλήσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε αγώνας για μας είναι από μόνος του ένας τελικός».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τη φανέλα των Σημάντρων;

«Οι στόχοι μου είναι το συλλογικό καλό της ομάδας και κάνω ότι μπορώ για να προσφέρω τα μέγιστα με την απόδοσή μου».

Τι έχεις ξεχωρίσει από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας;

«Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα το χαρακτηρίζω με δυναμικότητα και με μεγάλη ανταγωνιστικότητα». 

*Στη φώτο με τη φανέλα της πρώην του ομάδας Ελπίδας Πολυγύρου

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button