ΑθλητικάΔήμος ΣιθωνίαςΧαλκιδική

Χαλκιδική: «Πλημμύρισε» από τους Μαχητές Σιθωνίας το Πανελλήνιο KickBoxing στο Λουτράκι

Το πρωτάθλημα ήταν νεανίδων, εφήβων, παίδων και κορασίδων από 6 ως 8 Δεκεμβρίου στο Λουτράκι.

Για ακόμη μια φορά οι Μαχητές Σιθωνίας του Ιωακείμ Τσικούρη έδειξαν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και μάγεψαν το κλειστό του Λουτρακίου με τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο τελικός απολογισμός του 2019 για τους Μαχητές Σιθωνίας είναι 4 χρυσά, 3 αργυρά, 5 χάλκινα μετάλλια, τρεις προκρίσεις για την Εθνική ομάδα και δυο αθλητές θα μοριοδοτηθούν για τα πανεπιστήμια.

Επίσης, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Λουτράκι πήραν μέρος αρκετοί αθλητές του συλλόγου και έφεραν νέες διακρίσεις στη Χαλκιδική.

Οι Μαχητές Σιθωνίας κατέκτησαν τη 4η θέση ομαδικά σε επιτυχίες σχετικά με τους συλλόγους που συμμετείχαν.

Αναλυτικά, τα ονόματα των παιδιών που πήραν μέρος:

1) Μεϊμαρίδης Αλέξανδρος: 2 χρυσά, 2) Μάρκου Παναγιώτης: 2 χρυσά, 3) Ψαθά Άννα: 1 αργυρό, 4) Διαμάντη Μαρίνα: 1 αργυρό και 1 χάλκινο, 5) Καρασερίδης Κυριάκος: 1 αργυρό και 1 χάλκινο, 6) Παπαθανασίου Παναγιώτης: 1 χάλκινο, 7) Παπαγεωργίου Γιώργος: 1 χάλκινο, 8 ) Ίτσιος Θεοφάνης: 1 χάλκινο, 9) Μάρκου Ευαγγελία: 1 χάλκινο, 10) Κυπαρισσάς Παναγιώτης: 4η θέση και 11) Αραμπίδης Αβραάμ: 4η θέση.

Όλοι οι αθλητές του συλλόγου αγωνίστηκαν σε δύο αγωνιστικά στυλ στο Kick Light και στο Light Contact , στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων – εφήβων – νεανίδων

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close