Τα Σήμαντρα πήραν ένα ακόμη τρίποντο κόντρα στα Πετράλωνα με 3-1 και συνεχίζουν να βρίσκονται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου και της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και συνόδεψαν στον αγωνιστικό χώρο τους παίκτες των δυο ομάδων, δημιουργώντας μια… γιορτή στο ματς.
Μάλιστα, ο Γιώργος Σαϊτιώτης, προπονητής τους στην ακαδημία, σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης για τα Σήμαντρα αφιερώνοντας το στην κερκίδα των μικρών φίλων, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού.
Για την ιστορία του αγώνα, τα Σήμαντρα πέτυχαν άλλα δυο τέρματα με τους Τράκα και Δημούδη Βασίλη επικρατώντας 3-1 των Πετραλώνων που είχαν προηγηθεί νωρίς με τον Σέρα.
ΑΟ Σημάντρων 3 : Σαϊτιώτης, Τράκας (πεν.), Δημούδης Β
ΑΕΠ Πετραλώνων 1 : Σέρα

Ανακοίνωση Πετραλώνων, απάντηση Σημάντρων

Αμφότερες, μετά το τέλος της αναμέτρησης προχώρησαν σε ανακοινώσεις. Αρχικά, η ΑΕΠ στη δική της πρώτη ανακοίνωση αναφέρθηκε στα Σήμαντρα, με τον ΑΟΣ να απαντά.
Αναλυτικά:
ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ:
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ!!!
«Στο ίδιο έργο θεατές. Η ομάδα μας σήμερα αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα τους, τα Σήμαντρα. Λόγω πολλών απουσιών η ομάδα μας κατέβηκε με 11 παίκτες και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 λόγω σοβαρού τραυματισμού από το 50′. Όμορφο ξεκίνημα και γκολ για την ΑΕΠΠ με σκόρερ τον Sera. Από εκεί και μετά άρχισε το σόου της πολύ κακής διαιτησίας σήμερα και κυρίως του διαιτητή Κουρίδη. Σήμερα γίναμε μάρτυρες αυτό που ακούγεται από τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας μας δηλαδή της επιείκειας που έχει η ομάδα των Σημάντρων φέτος με τα τόσα πέναλτι υπέρ τους κατά κύριο λόγο. Για κάποιο περίεργο λόγο σε κάθε φάση ο διαιτητής έβαζε την αντίπαλη ομάδα με ανύπαρκτα φάουλ μέσα στην περιοχή μας. Όπως επίσης έδινε κίτρινες κάρτες στην ομάδα μας για γελοίους λόγους. Για κάποιο λόγο επίσης ο κ. Κουρίδης ξέχασε ότι υπάρχουν δύο ομάδες στο γήπεδο και έδινε όλα τα σφυρίγματα στο αντίπαλο. Έτσι και ισοφάρισαν τα Σήμαντρα στο ημίχρονο και έκλεισε το σκορ 1-1. Έπειτα από τραυματισμό στο 50 η ομάδα μας συνέχισε με 10 παίκτες όπου όσοι φίλαθλοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε ο αντίπαλος η μοναδική ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο ήταν η δική μας προσπαθώντας να έρθει κ πάλι μπροστά στο σκορ. Το σόου συνεχίστηκε και είδαμε να δίνεται πέναλτι στον αντίπαλο με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του αμυντικού, αν είναι ποτέ δυνατόν!!! Έτσι κ τελείωσε για μας άδοξα η κάθε ελπίδα που είχαμε να κερδίσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι.Τέλος για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κινδυνέψει η ομάδα των Σημάντρων για απώλεια βαθμών ο κ. Κουρίδης δεν δίνει καθαρό φάουλ στον τελευταίο μας παίκτη όπου χάνει την μπάλα έπειτα από κλωτσιά και πέφτει κάτω όπου στην συνέχεια της φάσης αντίπαλος έκανε το 3-1».
ΣΗΜΑΝΤΡΑ:
«Κύριοι της αξιότιμης ομάδας των Πετραλώνων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όταν μια ομάδα θέλει και νιώθει την ανάγκη να βγάλει μια ανακοίνωση σίγουρα από ευγενή άμιλλα δεν εκθέτει το όνομα κανενός σωματίου. Εσείς το κάνατε αναφέροντας το όνομα της ομάδας μας αρκετές φορές στην ανακοίνωση σας προσβάλλοντας την πολυετή προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο της ομάδας μας. Ενημερωτικά να σας πούμε πως ο ΑΟΣ έχει βρεθεί σε επαγγελματικά πρωταθλήματα τα περασμένα χρόνια, να σας ενημερώσουμε πως ο ΑΟΣ έχει βγάλει 3 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όποτε για κανέναν λόγο δεν δεχόμαστε καμία αναφορά στην ομάδα μας κύριοι, να σας ενημερώσουμε πως ο ΑΟΣ τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί ως πρωταθλητής και κυπελλούχος όποτε σίγουρα είναι άξιος σεβασμού από κάθε παράγοντα που πολύ πιθανόν να είναι απών τα επόμενα χρόνια από το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. Θα θέλαμε, επίσης, να σας πούμε ότι η ομάδα μας έχει την καλύτερη επίθεση έτσι και προφανώς δεν χρειάστηκε την βοήθεια κανενός διαιτητή για να αποκτήσει την πρώτη θέση με 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Η ομάδα μας έχει 25 ποδοσφαιριστές. Έτσι αξίζει τον σεβασμό από όλους διαιτητές και αντιπάλους. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε διότι μας ενημερώσατε πως διεξήχθη το παιχνίδι σήμερα που οποίος βρισκόταν στον γήπεδο έχει ξεκάθαρα αντίθετη γνώμη. Πιστεύουμε πως έχετε μια καλή και σεβαστή ομάδα αλλά όχι πως η μόνη που υπήρχε στο γήπεδο ήσασταν εσείς. Είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες αλλά η αποφασιστικότητα και η πολύ καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα σας. Να σας υπενθυμίσουμε πως στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν 2-3 αμφισβητούμενες φάσεις. Επίσης, δεν ήρθε ποτέ η δεύτερη κάρτα στον αρχηγό σας για θέατρο και πολλά αλλά. Θα σας συμβουλεύαμε πως αν είναι να ενημερώνεται τον κόσμο της Χαλκιδικής και όχι μόνο για την εξέλιξη κάποιου αγώνα να το κάνετε με αληθινά επιχειρήματα και να προσβάλλετε ένα σωμάτιο και ένα χωριό 2.500 κατοίκων.
Ευχόμαστε να διορθωθεί η ανακοίνωση σας»