ΓενικάΧαλκιδική

Παραμένουν τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στη Χαλκιδική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για βοήθεια

Πολλά προβλήματα προκάλεσε-για ακόμη μία φορά- η έντονη κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική, ιδιαίτερα το προηγούμενο διήμερο.

Οι ζημιές προκλήθηκαν τόσο σε οικίες και περιουσίες όσο και στο οδικό δίκτυο του Νομού.

Χαρακτηριστικό της δύσκολης κατάστασης που βίωσαν για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι περιοχών της Χαλκιδικη΄ς είναι ότι στη Σιθωνία μόνο η Πυροσβεστική δέχθηκε δέκα κλήσεις για περιστατικά σε Αζάπικο, Βουρβουρού, Νέο Μαρμαρά και Νικήτη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε άντληση υδάτων, ωστόσο σε κάποια σπίτια η επέμβαση ήταν ανέφικτη επειδή συγκεντρώθηκαν μεγάλοι όγκοι νερού στους εξωτερικούς χώρους.

Παραμένουν κλειστοί δρόμοι

Πολλή προσοχή χρειάζεται να έχουν οι οδηγοί σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου του Νομού, με δρόμους να παραμένουν κλειστοί λόγω κατολισθήσεων.

Συγκεκριμένα κλειστά παραμένουν από χθες τα εξής οδικά τμήματα διάφορων περιοχών της Χαλκιδικής:

– Στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ορμύλιας – Βραστάμων

– Στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Μεταμόρφωσης – Μεταγγιτσίου

– Σε Κοινοτικές Οδούς της παραλίας Φούρκας

– Στο 1ο χλμ. ανώνυμης Κοινοτικής Οδού που συνδέει το 7ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ν. Μουδανιών – Σιθωνίας, με την Όλυνθο

Στο 44 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Συκιάς περιοχή Σπαθιές, έχει αποκλειστεί το ρεύμα κυκλοφορίας προς Νικήτη, λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα.

– Στην παραλική οδό Βεργιάς – Σωζόπολης.

Στο 31ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Πολυγύρου – Ιερισσού

Στην παραλιακή οδό του οικισμού “Γαλήνη” στην Νέα Καλλικράτεια και στο τμήμα Ολυμπιάδας – Βαρβάρας, από το 8ο έως το 11ο χλμ. προς την Ολυμπιάδα.

 

 

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close