Μια ξεχωριστή γιορτή ετοίμασαν οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν. Καλλικράτειας. Κέφι, χαμόγελα, μεράκι, αγκαλιές και πολύ πολύ αγάπη γέμισαν την αίθουσα.
Οι θεατές ήταν με χαρούμενα αλλά και βουρκωμένα μάτια από συγκίνηση για τα παιδιά τους, που χόρεψαν και τραγούδησαν. Πράγματα, ίσως απλά για κάποιους, αλλά με ξεχωριστή σημασία, όταν προέρχονται από ξεχωριστούς ανθρώπους, που διδάσκουν μαθήματα ζωής.
Στο πρόγραμμα τους το τραγούδι Φωτόσπαθο, του αγαπημένου τους τραγουδιστή Πάνου Μουζουράκη, μπροστά στον οποίο παρουσίασαν τη χορογραφία τους! Αυτή ήταν και η μεγάλη έκπληξη. Η γιγαντοοθόνη φωτίστηκε και μία φωνή ακούστηκε..Ναι, ήταν ο Πάνος Μουζουράκης!! Τα παιδιά τρελάθηκαν από την χαρά τους. Συνομίλησε με το καθένα ξεχωριστά και τους υποσχέθηκε ότι θα τους επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία.

«Συγχαίρω από καρδιάς το εκπαιδευτικό προσωπικό που “υπερβάλλει εαυτόν” για να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια και συνεργασία τον σύλλογο “ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ” και πάνω από όλους τους μαθητές για την αγάπη που εισπράττουμε. Αξίζει και πρέπει να προσπαθούμε για να τους κάνουμε να χαμογελούν” δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.