Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δ.ΙΕΚ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, ζήτησε από την επιχείρηση ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗ να προσφέρει μελομακάρονα την παραμονή των Χριστουγέννων, σε όλους τους κρατούμενους του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, με την ευγενική διαμεσολάβηση του κ. Κομψελίδη Αναστάσιου, εκπαιδευτή του Δ.ΙΕΚ και εργαζόμενου στο ΦΟΥΡΝΟ ΛΕΜΟΝΗ.
Έυχαριστούμε θερμά την επιχείρηση ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗ και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να υλοποιηθεί η προσφορά σαν μια όμορφη γιορτή, καθώς και για τις ποδιές εργασίας που χάρισαν στους καταρτιζόμενούς μας, στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF). Σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη αγάπη που φώτισε την καθημερινότητα του εγκλεισμού.
Η ενέργειά σας, να στηρίξετε το Δ. ΈΚ Κασσάνδρας, που προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε κρατούμενους, σε δύσκολες συνθήκες, έχει ιδιαίτερο νόημα. Η προσφορά στον κρατούμενο συνάνθρωπο είναι μέτρο του πολιτισμού και του εξανθρωπισμού της κοινωνίας μας και δίνει πνοή στην ελπίδα μας για μια καλύτερη ζωή για όλους. Μια καλύτερη ζωή, στη γειτονιά, στο σχολείο, στη φυλακή.
Για το Σύλλογο Διδασκόντων,
Η Διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ