Αναλυτικά: Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Πάλι μία τόσο σημαντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως αυτή της ψήφισης του Προϋπολογισμού 2020 προγραμματίσθηκε για την Τρίτη 7 Ιανουαρίου με πρόσκληση η οποία στάλθηκε την Παρασκευή 3-1-2020 και ώρα 15:00. Δηλαδή μεσολαβεί για την συνεδρίαση το Σαββατοκύριακο και η αργία των Φώτων. Πολύ ωραίες πρακτικές συνεργασίας .
Η μη προσέλευση του συνδυασμού μας στην συνεδρίαση της Παρασκευής 3-1-2020 για την ψήφιση του Προϋπολογισμού ήταν μία πολιτική απόφαση αφού υπήρξε απουσία ουσιαστικού διαλόγου, πριν την συνεδρίαση, για το τεχνικό Πρόγραμμα και το Πρόγραμμα δράσης του Δήμου. Ο συνδυασμός μας έχει καταθέσει και είναι εις γνώσει της Διοίκησης του Δήμου , Τεχνικό πρόγραμμα για το 2020 από τις 10/12/2019. Τα ανωτέρω τα επιβεβαιώνει και η πρόσκληση για τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος την οποία αναγκάσθηκε η Δήμαρχος να αποστείλει μετά από την πρόσκληση για ψήφιση του Προϋπολογισμού.
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην Διοίκηση του Δήμου ότι και τα μέλη της Μείζονος αντιπολίτευσης έχουν ονοματεπώνυμο ( ή μήπως αυτοί είναι στο απυρόβλητο). Ο συνδυασμός μας δεν ψηφίζει τεχνικό πρόγραμμα προς ικανοποίηση πολιτικών φίλων αλλά ψηφίζει ένα τεχνικό πρόγραμμα με προοπτική έργου για το σύνολο του Δήμου και με μακροπρόθεσμο στόχο . Η ψήφιση του προϋπολογισμού 2020 συνεχίζει τις δράσεις και τα έργα της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη της Κασσάνδρας όπως φυσικά τα προγραμματίζει η διοίκηση του Δήμου.
Δηλώνουμε για μία ακόμη πολλοστή φορά ότι θέλουμε ως απερχόμενη διοίκηση το καλό της Κασσάνδρας και για τον σκοπό αυτό να βοηθήσουμε όπου μας χρειάζεται την διοίκηση του Δήμου , συμμετέχουμε σε κάθε συζήτηση ουσιαστικού διαλόγου από την οποία ωφελημένος θα βγει μόνο ο λαός της Κασσάνδρας και ο τόπος αυτός και όχι σε άλλου είδους πολιτικά παιχνίδια.