Η μαθήτρια της Β’ Λυκείου, Χαρίση Μαρία διακρίθηκε στον διαγωνισμό έκθεσης της EUROSCOLA 2019-2020, o οποίος διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Στον διαγωνισμό συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών/μαθητριών ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων της Βόρειας Ελλάδας. Οι επιτυχόντες/επιτυχούσες θα βρίσκονται στις 5 Μαρτίου του 2020 στο Στρασβούργο, για να συμμετάσχουν σε εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου των νέων της Ε.Ε.
Το θέμα της έκθεσης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και αφορούσε στον τρόπο με τον οποίο οι ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να ενισχύσουν τη δημοκρατική φυσιογνωμία της Ε.Ε. και στη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ώστε να εκφράζεται η φωνή των πολιτών για το μέλλον της Ευρώπης.
«Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Μαρία για την τιμητική αυτή διάκριση! Ευχόμαστε η εμπειρία αυτή να γίνει εφαλτήριο και για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων στόχων στη ζωή της!
Ευχαριστούμε επίσης τους/τις μαθητές/μαθήτριες της Β και Γ τάξης που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους φιλολόγους του σχολείου μας, κ. Αυλογιάρη, κ. Παλαιολόγου, κ. Κανταρτζή και κ. Στάθη, για τη συμβολή τους στην προετοιμασία και στην οργάνωση του διαγωνισμού».
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Οι μαθητικές κοινότητες
του ΓΕ. Λ Νέας Τρίγλιας