Mια 37χρονη γυναίκα που συνόδευε τη μητέρα της στα επείγοντα περιστατικά ήρθε σε αντιπαράθεση με νοσηλεύτρια την ώρα που η ασθενής επρόκειτο να εξεταστεί.
Η 37χρονη ήθελε να μπει μαζί με τη μητέρα της στο εξεταστήριο, ωστόσο, η νοσηλεύτρια της εξήγησε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό. Η συνοδός εξαγριώθηκε και επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια τραυματίζοντας την με τα νύχια της και ρίχνοντας τη με δύναμη στο κρεβάτι εξέτασης. Όταν, δε, στο εξεταστήριο έφθασε η υπάλληλος εταιρείας security η συνοδός της επιτέθηκε τραβώντας την από τα μαλλιά και ρίχνοντας την κάτω.
Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του νοσοκομείου που κάλεσε την Αστυνομία. Τα τρία εμπλεκόμενα άτομα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Παύλου Μελά, όπου υπέβαλαν εκατέρωθεν μηνύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η νοσηλεύτρια όσο και η υπάλληλος security πέρασαν από τον θάλαμο βραχείας νοσηλείας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, πριν αποχωρήσουν από το νοσοκομείο.
«Τα περιστατικά βίας στο νοσοκομείο δυστυχώς είναι καθημερινότητα για εμάς τους εργαζόμενους. Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αλλά όλο αυτό πρέπει να σταματήσει», ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Παναγιώτης Τουχτίδης, σύμφωνα με το voria.gr.